Satanistii, pe motiv Anti – NATO, distrug biserici

0
812
Satanistii, pe motiv Anti – NATO, distrug biserici
Violenţa este oarbă, se spune. Ea loveşte la întâmplare, fără excepţie, iar sataniştii au dreptul sa lovească în manieră nevrotică, fără să îşi stăpânească impulsurile.
De data aceasta, cei care s-au manifestat prin violenţă, au fost opozanţii întâlnirii la vârf, NATO, de la Strasbourg. Amintirile din războiul mondial ne revin în memorie. Printre daunele provocate, cele mai grave sunt cele provocate prin atacul asupra unei biserici, aşa cum arată şi fotografiile. Au fost plasate întăriri în faţa catedralei pentru a o proteja de atacurile celor care se auto-numesc „Blacks Blocks”. 300 de persoane au fost interpelate şi 23 sunt ţinute sub observaţie.
În acest timp, „Salonul Bej” retransmite apelul parohiei Sf. Ioana d’Arc: „Parohia Sf. Ioana d’Arc din Port-du-Rhin – fără şanse. Sâmbătă, 4 aprilie, manifestanţii anti-NATO au desprins de pe ziduri burlanele şi jgheaburile pentru apă. Poarta a fost ruptă, zidurile exterioare acoperite cu grafitti. Parohia este compusă din şomeri, africani francofoni fără servici… în acest cartier nimeni nu poate face donaţii generoase. Din luna februarie, colecta s-a ridicat abia la suma de 600 euro. O picătură de apă!”
Construită în 1932, această biserică face apel la drepturile franceze şi nu la cele locale din Alsacia-Moselle valabile pentru bisericile construite înainte de 11 noiembrie 1918.
www.lacasuriortodoxe.com