Elita globală anticreştină intenţionează să controleze oamenii, transformându-i în „cyborgi”

0
903
Elita globală anticreştină intenţionează să controleze oamenii, transformându-i în „cyborgi”
„Elita mondia caută să forţeze lumea să intre într-un „lagăr de concentrare electronic” şi singura piedică în calea lor este viziunea creştină a lumii, a declarat Valerii Filimonov, bio-cibernetician, expert în managementul sistemelor şi membru al Academiei de Arte şi Ştiinţe Petrovskii.
„E un secret ştiut că forţa principală din spatele comunităţii globale de internet reuneşte mai degrabă membri anticreştini şi cosmopolitani ai elitei mondiale decât oameni de ştiinţă” a declarat Filimonov agenţiei Interfax-Religion.
Tot el a arătat că aceştia edifica o societate în care „fiecare persoană va fi sub supravegherea unui Big Brother ce protejează interesele stăpânitorilor actuali ai lumii, regilor profitului şi cămătarilor ce acţionează la scară globală. E clar că recesiunea curentă face parte din schema elitei mondiale de a înrobi omenirea” arată Filimonov.
El mai crede că „nu numai că este edificat un sistem care să permită supravegherea permanentă, dar se construieşte şi o structură care să exercite putere absolută asupra oamenilor”. El a dat ca exemplu Opinia 20, a Grupului European de Etică a Ştiinţei şi Noilor Tehnologii, care arată că e nevoie de „o transformare a rasei umane” prin „multiplicarea unor tehnologii body-friendly” (compatibile cu organismul uman), care ar „preceda introducerea cyborgilor”. Se propune modificarea indivizilor prin „dispozitive electronice, cipuri subcutanate (adică implantate) şi smart taguri”, spune Filimonov.
El crede ca toate acestea sunt introduse cu scopul „de a suprima libertatea dată de Dumnezeu omului şi de a schimba complet comportamentul uman”.
„Oamenii vor trăi conform unor reguli stricte, determinate de modele de comportament sistemice, adică vor fi ataşamente controlabile ale unor sisteme operate automat. Este evident că oamenii nu vor putea să trăiască după credinţa lor religioasă într-o asemenea reţea globală si nu e un secret că cei care coordonează Noua Ordine Mondială au făcut din Ortodoxie inamicul lor numărul unul”, a mai spus Filimonov”.
www.razbointrucuvant.ro