Un senator american a comparat pe homosexuali cu ucigaşii

0
933
Un senator american a comparat pe homosexuali cu ucigaşii
Unei critici foarte dure au fost supuşi homosexualii şi lesbienele de către senatorul republican din Colorado (Statele Unite ale Americii), Scott Renfro. „Eu nu afirm că acesta este unicul păcat care există astăzi pe faţa întregului pământ. La noi sunt şi omoruri, la noi sunt cele mai diverse păcate. La noi soţii se schimbă unii pe ceilalţi”, a spus acesta în vremea discuţiei proiectului de lege ce presupune înlesniri şi privilegieri pentru homosexuali ce se află în serviciul statului.
Noi nu primim legi care legalizează aceste păcate. Niciodată nu ne-am fi gândit să legalizăm omorurile”- a adăugat senatorul.

După părerea sa, homosexualii îl batjocoresc pe Dumnezeu, considerându-le comportamentul a cestora un păcat. În ceea ce priveşte femeile, acestea au fost create pentru ca să-l ajute pe bărbat, nu pentru ca să trăiască în plăceri şi în dezmierdări mai rău ca animalele. Proiectul de lege, care a stârnit reacţia negativă a senatorulului Scott Renfo, în cazul în care va fi acceptat va permite homosexualilor ce lucrează să depună cerere pentru partenerii lor la poliţă de asigurare.
www.interfax-religion.ru

Până când Doamne, până când? Asta dorim noi pentru copii noştri? Aceasta este libertatea care a dorit-o Dumnezeu pentru oameni? Acesta este Chipul şi Asemănarea cu Dumnezeu? Oare în viziunea lor Dumnezeu aşa a vrut ca să arate copii Lui? Dumnezeu să ne păzească şi să ne ferească de acest val ucigaş de suflete !

 

гармонь купить украина