Fetele musulmance ce încearcă să o rupă cu viaţa tradiţională riscă cu viaţa

0
1542
fata musulmanca
Fetele musulmance ce încearcă să o rupă cu viaţa tradiţională riscă cu viaţa
Viaţa fetelor musulmance din Germania, ce încearcă să se integreze în societate şi se dezic de forma tradiţională musulmană a femeilor, dorind singure să-şi aleagă partenerul de viaţă este în pericol. Conform statisticii, peste 50 de femei musulmance au căzut jertfă „cinstei familiei”, decizia de a fi omorâtă fiind luată chiar de membrii familiilor lor.
Cifra reală a jerfelor nu este cunoscută, probabil fiind cu mult mai mare decât cea oficială, deoarece astfel de crime adeseori reuşesc a fi camuflate. Este cunoscut doar că o organizaţie Terres des Femmes are sub protecţia sa peste 500 de fete şi femei musulmance care s-au pomenit în situaţii identice, oferindu-le acestora posibilitatea de a se ascunde de răzbunare în case speciale.
Anumite ziare informează că la 13 februarie în unul din oraşele germane a fost găsit corpul neînsufleţit al unei tinere musulmance, de 16 ani, care a murit în urma mai multor rane de cuţit. Acestea au fost aplicate de fratele ei, care apăra „cinstea familiei”. În viziunea familiei, fata ducea o viaţă nu prea corectă, îmbrăcându-se după moda europeană şi refuzând să asculte de tatăl său, care a încercat să o mărite fără voia ei cu o persoană din Afganistan.
Comentând cele întâmplate „Немецкая волна” menţiona că în Germania, Codul Penal nu conţine noţiuni ca „omor în apărarea cinstei familiei” sau „crimă a cinstei”, de aceea, dacă anumite norme patriarhale şi concepţii despre cinste duc la încălcarea legislaţiei şi cu atât mai mult la crime, acestea nu pot fi acceptate de lumea contemporană germană.
www.pravoslavie.ru

поиск туров в тайландпродажа недвижимости бучадайвинг на пхукете к кому обратиться