Emisiunea Cuvântul Păstorului îşi va schimba puţin formatul

0
996

Emisiunea „Cuvântul Păstorului” îşi va schimba formatul

Sanctitatea sa, Patriarhul Chiril, al Moscovei şi a Întregii Rusii probabil va schimba puţin formatul emisiunii “Cuvântul Păstorului”, care iată deja de 15 ani poate fi vizionată în fiecare sâmbătă pe primul canal televizat rus. Fiind ridicat în rangul de patriarh, am alte sarcini, altă răspundere, probabil nu va fi posibil să pot da răspuns la întrebările Dvs., în fiecare sâmbătă, deşi aş dori nespus de mult să fac acest lucru, a spus patriarhul la ultima sa emisiune, care pentru prima dată după intronizare sa adresat telespectatorilor săi.

Puţin vom fi nevoiţi să schimbăm formatul emisiunii. Ea va ieşi ca şi mai înainte, în fiecare săptămână, dar probabil nu totdeauna va conţine întrebări şi răspunsuri. O anumită parte de timp va conţine predicile Sanctităţii Sale, pe care le va ţine de pe amvoanele bisericilor unde va sluji.

Amintim că se împlinesc deja 15 ani de când emisiunea apare pe ecranele televizoarelor fără de schimbări. Patriarhul a mulţumit lui Dumnezeu pentru posibilitatea de a propovădui şi de pe ecranele teelvizorului, totodată mulţumind tuturor celor care au fost alături de el în rugăciunile lor atât în timpul Sinodului cât şi în prezent. Aceşti 15 ani au fost pentru mine o perioadă de meditaţie extraordinară, în care am avut posibilitatea să văd ortodoxia atât din punctul meu de vedere cât şi a creştinilor cărora le-am oferit răspuns la întrebările lor, ce înseamnă ortodoxia pentru fiecare dintre noi şi pentru poporul nostru.

Blagovest Info

car cover layersкупить автоаксессуарыукраина турагенства