Sfat

  0
  1657
  Mihaela asked 2 ani ago

  Buna ziua,

  Daca doresc sa trimit un pomelnic / o rugaciune la Manastirea Sf. Treime Murom Rusia (Sf. Cuv. Petru si Sf. Cuv. Fevronia) este in regula daca trimit in limba romana?

  Sunt din Romania.

  Multumesc!

  Doamne miluieste!

  2 Answers
  Preot Victor MihalachiPreot Victor Mihalachi Echipa answered 2 ani ago

  Dragă frate, nu cred că sunt cunoscători de limbă română acolo, un mic ajutor putem oferi, trimitel a ici si il primesti tradus rusește pentru al expedia.

  Mihaela06 replied 2 ani ago

  Rugaciune (40 zile)

  Mihaela multumeste din inima Maicii Domnului si Sfintei Treimi pentru ajutor, sanatate
  si rugaciunile ascultate in vremuri de cumpana.
  Mihaela se roaga din inima Maicii Domnului, Sfintei Treimi, Sfintilor Petru si Fevronia pentru iertare de greseli, ale ei, ale parintilor ei, si ale parintilor-parintilor ei, greseli facute cu gandul, vorba, fapta, cu voie sau fara voie, pentru dezlegare de trecut , de orice blestem , gand necurat si de orice lucru necurat, pentru dezlegare de singuratate si sa ajunga in viata ei barbatul potrivit pentru o casatorie fericita bazata pe respect, prietenie, intelegere si nu in ultimul rand pe iubire adevarata. Amin!

  Multumesc si Maica Domnului sa va rasplateasca ajutorul 🙂

  Mihaela06 replied 2 ani ago

  O ultima intrebare parinte: pentru aceasta rugaciune de 40 de zile as dori sa fac si o donatie simbolica in semn de recunostinta. Exista vre-un cont bancar aferent acelei manastiri sau cum e mai bine sa procedez?

  Saru’mana parinte si Doamne ajuta!

  Preot Victor MihalachiPreot Victor Mihalachi Echipa answered 2 ani ago

  Михаела благодарит Святую Троицу и Матерь Божию от всего седца за помощь во здравии и услышаные молитвы в тяжелые времена, еще молюся за здравие Святой Троице, Матери Божий, святому Петру и Февронии за прощение своих грехов, и грехов своей родни, мыслью,словом,делом,волью и не волью, развязать прошлое, любое проклятие, нечистые мысли и любые нечистые вещи, развязать одиночество и обрести в ее жизни правильного мужчину для счастливого брака, основанного на уважении, дружбе, понимании и, что не менее важно, на истинной любви. Аминь!

  Mihaela06 replied 2 ani ago

  Multumesc frumos! Doamne ajuta cu un An Nou linistit si sanatos!