Sfat

Mihaela asked 4 săptămâni ago

Buna ziua,

Daca doresc sa trimit un pomelnic / o rugaciune la Manastirea Sf. Treime Murom Rusia (Sf. Cuv. Petru si Sf. Cuv. Fevronia) este in regula daca trimit in limba romana?

Sunt din Romania.

Multumesc!

Doamne miluieste!

1 Answers
Preot Victor MihalachiPreot Victor Mihalachi Echipa answered 4 săptămâni ago

Dragă frate, nu cred că sunt cunoscători de limbă română acolo, un mic ajutor putem oferi, trimitel a ici si il primesti tradus rusește pentru al expedia.

Mihaela06 replied 3 săptămâni ago

Rugaciune (40 zile)

Mihaela multumeste din inima Maicii Domnului si Sfintei Treimi pentru ajutor, sanatate
si rugaciunile ascultate in vremuri de cumpana.
Mihaela se roaga din inima Maicii Domnului, Sfintei Treimi, Sfintilor Petru si Fevronia pentru iertare de greseli, ale ei, ale parintilor ei, si ale parintilor-parintilor ei, greseli facute cu gandul, vorba, fapta, cu voie sau fara voie, pentru dezlegare de trecut , de orice blestem , gand necurat si de orice lucru necurat, pentru dezlegare de singuratate si sa ajunga in viata ei barbatul potrivit pentru o casatorie fericita bazata pe respect, prietenie, intelegere si nu in ultimul rand pe iubire adevarata. Amin!

Multumesc si Maica Domnului sa va rasplateasca ajutorul 🙂

Mihaela06 replied 3 săptămâni ago

O ultima intrebare parinte: pentru aceasta rugaciune de 40 de zile as dori sa fac si o donatie simbolica in semn de recunostinta. Exista vre-un cont bancar aferent acelei manastiri sau cum e mai bine sa procedez?

Saru’mana parinte si Doamne ajuta!