Ce sa fac sa ma casatoresc ?

  0
  667
  Eva asked 2 ani ago

  Laudam pe Isus ! Parinte, am si eu o mare neliniste. Am 32 de ani si nu reusesc sa tin un barbat langa mine. Am o educatie, studii superioare, ma consider destul de atragatoare si cu toate astea sunt foarte singura. Pana la aceasta varsta am avut unele relatii scurte, care s-au terminat subit. De fiecare data am simtit ca am intalnit persoana potrivita pentru casatorie. Motivele pentru care am fost parasita , au fost dintre cele mai banale (ca nu sunt suficient de vorbareata, ca nu vin cu propuneri, ca nu am initiativa in relatie etc) . Ultimul meu iubit a disparut fara nici o explicatie. Am incercat sa-l caut ca sa purtam o discutie, dar ma evita , nu raspunde la telefoane. Ma framanta multe intrebari, dece? Uneori am impresia ca mi s-au facut farmece. Sfatuiti-ma va rog ce sa fac, cum sa scap de aceste farmece.

  1 Answers
  Preot Iulian RaţăPreot Iulian Raţă Echipa answered 11 luni ago

  În vecii vecilor, Amin! Totul la timpul potrivit! Nu e când vrea omul, e când vrea Domnul!

  Lasă scumpă soră prostiile cu farmecele și cu babele! Nu poate să facă diavolul ceva omului care se încrede în Dumnezeu în toate zilele vieții sale! Vă îndemn să începeți și Dvs. de la Taina Sfintei Spovedanii (una generală, din copilărie până în prezent) și cu Taina Sfintei Împărtășanii, mai frecvent decât doar în posturile de durată de pe parcursul anului!

  Meditați profund, nu cumva ați tins până acum spre carieră, sau ați avut alte scopuri departe de cel al familiei și abia acum, sau ceva timp în urmă ați realizat că nu aveți familia lângă Dvs? Adică, ce vreau să vă spun: noi foarte des avem alte priorități în viață decât cele eterne… Și, ne trezim, uneori prea târziu, când trenul vieții a trecut deja pe alături!

  Sunt sigur nu e și cazul Dvs. Cel puțin, vârsta de 32 de ani, nu e nici pe departe trenul vieții trecut! E abia începutul mult așteptat! Doar atât! Prioritizați vă rog mai departe adevăratele valori!

  Bobo replied 2 săptămâni ago

  **Hristos a Înviat! Foarte multe parohii din România, probabil şi din Moldova, sunt pline de tineri necăsătoriţi, ei trebuiesc învăţaţi, adunaţi în biserici, de către duhovnicii lor, păstorii lor, şi pregătiţi pentru căsătorie sau călugărie, să fie catehizaţi săptămânal, în duminici, după Liturghie, dar şi pomeniţi la Proscomidie.**