Buna ziua! Sfintite Parinte unde ash putea sa gasesc mai multa informatie la tema respectiva – Marele Sinod Ortodox din vară – probleme, soluții și perspective, nepomenitorii din Cuprinsul Mitropoliei și interpretarea eronată a Canonului 15 pe care aceștia își bazează așa zisul drept de a nu pomeni Ierarhii superiori cât și Problema întâlnirii dintre Papa Francisc și Patriarhul Kiril al Moscovei și Întregii Rusii – Semnificația momentului tratată din punct de vedere ortodox.

    0
    168
    Rubrica ”Întreabă preotul”Categorie: ReligiiBuna ziua! Sfintite Parinte unde ash putea sa gasesc mai multa informatie la tema respectiva – Marele Sinod Ortodox din vară – probleme, soluții și perspective, nepomenitorii din Cuprinsul Mitropoliei și interpretarea eronată a Canonului 15 pe care aceștia își bazează așa zisul drept de a nu pomeni Ierarhii superiori cât și Problema întâlnirii dintre Papa Francisc și Patriarhul Kiril al Moscovei și Întregii Rusii – Semnificația momentului tratată din punct de vedere ortodox.
    Anonim asked 4 ani ago

    Buna ziua! Sfintite Parinte unde ash putea sa gasesc mai multa informatie la tema respectiva  – Marele Sinod Ortodox din vară – probleme, soluții și perspective, nepomenitorii din Cuprinsul Mitropoliei și interpretarea eronată a Canonului 15 pe care aceștia își bazează așa zisul drept de a nu pomeni Ierarhii superiori cât și Problema întâlnirii dintre Papa Francisc și Patriarhul Kiril al Moscovei și Întregii Rusii – Semnificația momentului tratată din punct de vedere ortodox.