Blestem din partea soacrei si cumnatei

  1
  1122
  Rodica asked 4 ani ago

  Buna seara parinte,

  Am aflat ca soacra mea,impreuna cu ,cumnata mea fac blesteme ca eu si sotul meu sa nu putem avea copii si sa divortam.Se ocupa cu "reiki" .Fac sta pt ca ele vor ca,cumnata mea sa fie cea realizata si fericita! eu cu sotul meu ne descurcam in viata ,dar cumnata nu avanseaza deloc in viata! Noi nu le.am suparat niciodata cu nimic!

  Eu si sotul meu avem certuri dese, din nimicuri…ni se intampla lucruri inexplicabile.

  Nu imi pot explica cum o mama,respectiv sora pot face asta! Eu,ma rog mult, dar as vrea sa stiu ce ar mai trebui sa fac sa le opresc?Stiu ca puterea lui Dumnezeu ii mai mare decat a oricui!

  Multumesc din suflet!

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  − 2 = 3


  1 Answers
  Preot Iulian Raţă Echipa answered 4 ani ago

  Imi vine foarte ușor să vă răspund, având în spate textul Sfinte Scripturi, a Mântuitorului Hristos la întrebarea Dvs: Aţi auzit că s-a zis: "Să iubeşti pe aproapele tău, şi să urăşti pe vrăjmaşul tău."

  Dar Eu vă spun: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestămă, faceţi bine celor ce vă urăsc, şi rugaţi-vă pentru cei ce vă asupresc şi vă prigonesc, ca să fiţi fii ai Tatălui vostru care este în ceruri; căci El face să răsară soarele Său peste cei răi şi peste cei buni, şi dă ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi. Dacă iubiţi numai pe cei ce vă iubesc, ce răsplată mai aşteptaţi? Nu fac aşa şi vameşii? Şi dacă îmbrăţişaţi cu dragoste numai pe fraţii voştri, ce lucru neobişnuit faceţi? Oare păgânii nu fac la fel? Voi fiţi dar desăvârşiţi, după cum şi Tatăl vostru cel ceresc este desăvârşit.

  Scumpii mei, dacă Sfânta Scriptură ne poruncește să ne iubim și să ne rugăm pentru vrăjmașii noștri, atunci cu cât mai mult pentru semeni trebuie să o facem? Mai apoi, trebuie să conștientizați: Nu va fi familia Dvs. fericită atâta timp cât ve-ți încerca să depărtați familia soțului/sau a Dvs. de voi! Caută pacea și o urmează pe ea! Ve-ți fi fericiți când ve-ți vedea sufletele rudelor dobândite pentru Împărăția Cerurilor și viața veșnică!

  Ajutor de la Domnul!

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!

  Introduceți aici numele dvs.


  + 81 = 88


  Comments are closed.