An de an, capitala Republicii Moldova devine gazdă a Festivalului Concurs Internațional de muzică corală: A ruginit frunza din vii. Partener de încredere a Festivalului a devenit și Biserica Ortodoxă din Moldova, iar corurile participante la concurs ajung cu cântări religioase impresionante și în Bisericile din Capitală sau înprejurimi!

Pentru al patrulea an la rând, Biserica Ortodoxă Sfânta Treime din s. Lucășeuca r-l. Orhei primește cu multă căldură vizitele formațiunilor corale din Republică și de peste hotare. Anul acesta, nu este excepție în acest sens. Astfel, frunțile creștinilor din Lucășeuca au fost descrețite de către corul de copii din București. Piesele au fost interpretate atât în română cât și în rusă.

Aducem cele mai sincere mulțumiri tuturor organizatorilor, care se implică enorm în buna desfășurare a Festivalului și în promovare adevăratelor valori general-umane. Fiecare dintre noi este prin definiție un Apostol. Considerăm că muzica corală, este una dintre cele mai frumoase și sensibile căi de promovare a creștinismului ortodox.

www.ortodoxia.md