La Editura Basilica a Patriarhiei Române, cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României, a apărut recent lucrarea Viața și Învățăturile Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul. Lucrarea este semnată de Narcisa – Mihaela Câdă.

Dorim să vă aducem spre lectură, alături de viața Sfântului Antim, o cunună din învățăturile sale, selectate și adaptate pentru cititorul tânăr – atât după vârstă, cât mai ales spiritual – de azi. Pasionații de lectură vor putea savura modul în care se povestea, în secolul al 18-lea, istoria biblică de la crearea lumii până la Nașterea Mântuitorului, evocând Chipuri ale Vechiului și Noului Testament, dar vor  putea cunoaște și cele mai frumoase învățături ale Sfântului Antim, rostite pe parcursul arhipăstoririi sale la praznice împărătești, sub formă de Didahii, se arată în Cuvânt Înainte.

Lucrarea poate fi cumpărată de la de la Librăria Cărţilor Bisericeşti (Intr. Miron Cristea nr. 6), Magazinul Ortodoxia (Calea Victoriei nr. 45, lângă biserica Kreţulescu), Galeriile Cuvântul Vieţii (Calea Victoriei, Nr. 28), Magazinul Librăria Ortodoxă (B-dul Regina Maria, Nr. 1) sau prin comandă pe internet la adresamagazin@editurapatriarhiei.ro.

Sursa: www.basilica.ro