IMG_5583

Membrii Sectorului Sinodal pentru Activitate Misionară, antisectară și antischismatică, în colaborare cu Părintele Neonil Cocu, Parohul Bisericii din localitate a efectuat o vizită pastoral-misionară la Azilul de bătrâni din s. Susleni, r-l. Orhei!

Vizita a fost prilejuită de dorința acestora de a se împărtăși din Cinstitul Trup și Sânge al Domnului nostru Iisus Hristos. În acest sens, a fost rostit mai întâi un cuvânt de învățătură despre importanța și valoarea postului, a Tainei Sfintei Spovedaniei și a curățeniei de care trebuie să dăm dovadă înainte de a primi Trupul și Sângele Mântuitorului nostru Iisus Hristos! Toți au primit câte o carte de rugăciuni cât și mai multe cărți pentru Biblioteca instituției.

Din partea vețuitorilor Azilului de bătrâni din Susleni, a fost exprimată dorința ca astfel de întâlniri să aibă loc cât mai des posibil, dat fiind faptul că creștinii nu pot participa la Sfânta Liturghie care se oficiază în parohie!

În Azilul din s. Susleni r-l. Orhei, astăzi locuiesc în jur de 30 de persoane, de diferite vârste, marea majoritate dintre ei întâmpinând dificultăți de deplasare! Toți sunt creștini ortodocși. Bucură mult setea de viață a fiecăruia dintre cei mărturisiți și speranța pusă în ajutorul lui Dumnezeu.

Sectorul Sinodal pentru Activitate Misionară, antisectară și antischismatică