Indian vegetarian dish, gobi dhal, lentil and cauliflower curry in an old oval bowl with naan bread on the side.

Ingrediente

– 1 ceapa mare, taiata marunt
– 2 catei de usturoi, pisati
– 2 linguri de pasta de curry
– 1 cana (200 g) de linte rosie uscata
– 3 cani (750 ml) de supa de legume
– 2 linguri de pasta de tomate
– 500 g de conopida, taiata in florete mici si cateva florete mari pentru ornare
– 1 cana (120 g) de mazare congelata sau conservate
– 2 linguri de frunze de coriandru, tocate, si cateva pentru ornat

Iata cum poti sa prepari mancare de post fara ulei

1. Incalzeste intr-o tigaie 5 linguri de supa de legume (strecurata), la foc mediu.
2. Adauga ceapa, usturoiul si caleste-le, amestecand ocazional, timp de 5 minute ori pana se inmoaie ceapa.
3. Pune lintea, supa de legume ramasa, pasta de curry si cea de rosii. Adu totul la punctul de fierbere, acopera tigaia cu un capac, redu intensitatea focului si mai fierbe toate ingredientele timp de 15 minute.
4. Da focul la mediu, adauga conopida si fierbe acoperit, timp de 8-10 minute, pana se inmoaie legumele. Separat, fierbe cateva florete de conopida pe care sa le asezi deasupra preparatului dupa ce este gata.
5. Adauga mazarea la final si las-o pe foc 2 minute, apoi amesteca frunzele de coriandru tocate.
6. Orneaza preparatul cu frunze de coriandru si florete de conopida fierte.

Sursa: www.divahair.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

+ 64 = 66