Tocanita de ciuperci (de post)

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 4 cepe
  • o capatana mica de usturoi
  • ardei gras rosu si verde
  • 250 ml suc de rosii
  • o cescuta de apa
  • 4-5 linguri ulei
  • boia
  • sare
  • piper
  • o legatura marar

Portii: 4

Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de ciuperci (de post):

Curatam si spalam ceapa si usturoiul, le taiem cubulete si le punem la calit in ulei pentru cca5 minute.

Adaugam ardeiul cubulete si ciupercile curatate, spalate si feliate.

Le lasam sa fiarba acoperit in suc propriu pentru cca 10 minute, dupa care punem sucul de rosii, apa, boia, condimentam cu sare si piper si dam cratita la cuptor pentru aproximativ 15-20 de minute pana sosul scade si se ingroasa.

La sfarsit adaugam marar verde. Servim tocanita alaturi de mamaliguta.

Pofta buna!

Sursa: www.bucataras.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

52 + = 56