Ingrediente pentru lasagna de post cu ciuperci

1 pachet foi lasagna fără ou
500 g ciuperci
2 cepe
1 căţel usturoi
3 ardei graşi
300 g boabe porumb
400 ml suc de roşii
1/2 pahar vin alb sec
sare
piper
busuioc
ulei

Mod de preparare pentru lasagna de post cu ciuperci

Rumeneşti în ulei încins cepele tăiate mărunt şi usturoiul pisat. Adaugi ardeii graşi tocaţi, apoi, după câteva minute, pui ciupercile tăiate felii, sucul de roşii, porumbul,
sare, piper, după gust, şi torni vinul. Laşi la foc mic 30 de minute, dai deoparte și presari busuiocul. Amesteci. Prepari foile de lasagna conform indicațiilor de pe ambalaj. Le așezi într-un vas termorezistent tapetat, pui un strat de foi (fără să se suprapună), unul de legume, unul de foi şi continui până termini ingredientele.

Ultimul strat trebuie să fie de legume. Dai vasul la copt în cuptorul bine încins, aproximativ 40 de minute, până se rumeneşte bine lasagna de post cu ciuperci.

Poftă bună!

Sursa: clickpoftabuna.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

2 + 5 =