Corul FANTASIA

       În această Duminică, creștinii din Lucășeuca au avut parte de o surpriză plăcută, oferită de Corul Fantasia din Vaslui, România condus de Dl. Vasile Negură! Imediat după încheierea Sfintei și Dumnezeieștii Liturghii, corul Fantasia (aproximativ 40 tinere) au avut un recital de excepție de muzică sacră, încheiat cu mai multe colinzi, care perfect au reușit să ne introducă în bucuria sărbătorii Nașterii Domnului, în același timp, descrețind frunțile creștinilor și mângâind inimile noastre!

       Sub bagheta dirijorului Vasile Negură, corul din Văslui a prezentat un program care a inclus piese ca „Tatăl Nostru”, „Tebe Poem”, „Avve Maria” și altele. Evoluţia excelentă a tinerelor a fost ovaţionată îndelung de creștinii din Lucășeuca, fiind apreciată înalt de către cei prezenți.
Sunt ferm convins că aceste prestații vor duce la promovarea valorilor creștine, constituind în același timp o provocare pentru tinerii zilelor noastre.

      Ținem să aducem cele mai sincere mulțumiri corului Fantasia, Dlui Vasile Negură cât și organizatorilor, tuturor celor care au facilitat și au făcut posibilă participarea acestor tineri!

Preot Iulian Rață