In Somalia, islamistii au decapitat doi crestini

0
779

În Somalia, islamiștii au decapitat doi creștini

În Somalia, islamiștii „Al – Șabab” au executat public doi creștini. Conform Agenției de Presă „Morning Star News”, în orașul-port Barawa la 4 martie extremiștii locali au adunat populația pentru a asista la executarea publică a doi creștini: Ali Omar Sadiyu în vârsta de 41 de ani, și Osman Mohamud în vârstă de 35 de ani.

Înainte de a fi decapitți teroriștii din „Al – Șabab „, au declarat : ” Noi știm că aceștia sunt creștini. S-au întors recent din Kenya . Vom elimina orice activități creștine din teritoriul Mujahideen.”
Fiicele lui Sadii Ali Omar de 8 și 15 ani – au fost prezente la executarea părinților. Creștinii locali au ajutat fetele să semute într-o altă regiune. Comunitatea se teme că militanții vor continua urmărire copiilor și, în cele din urmă, le vor ucide și pe ele.
În Somalia, respingerea Islamului se pedepsește cu moartea. SomaleziI care au trait predominant în Kenya creștină, sunt în special suspectați. Creștinii locali au informat că victimele au căzut pradă suspiciunilor atunci când au încetat să mai participe la rugăciunea de vineri.
Militanți „Al – Șabaab „, au ucis zeci de oameni după descoperirea apartenenței lor la comunitatea creștină.

www.ortodoxia.md