In SUA, o satanist a marturisit omorul a 23 de persoane in sase ani

0
944

În SUA, o satanistă a mărturisit omorul a 23 de persoane în șase ani

În SUA, o satanistă, a fost acuzată de faptul că împreună cu soțul ei au ucis un bărbat cu care s-au cunoscut prin intermediul internetului . Totodată, aceasta a recunoscut că a comis mai mult de 20 de crime în diferite state ale țării – de la Alaska la Carolina de Nord.

Tânăra fată pe nume Miranda Barbour, care de la 13 ani este membră a unei secte satanice, într-un interviu pentru Cotidianul de Sunbury ( Pennsylvania , SUA ), a declarat că pledează vinovată pentru omorul lui Troy Lya Ferrary în luna noiembrie a anului trecut. Ea susține, de asemenea, că se face vinovată încă de moartea a 22 depersoane în ultimii șase ani de când a devenit membră a sectei în cauză.
Cazul a fost preluat deja de FBI. Avocații lui Miranda Barbour și a soțul ei, în vârstă de 22 de ani au cerut să realizeze o examinare psihologică a clienților săi. În același timp, procurorii au solicitat pedeapsa cu moartea pentru cei doi.
Miranda Barbour susține că sa întâlnit cu victima pe site-ul Craigslist. Miranda dimpreună cu soțul său, și-au dorit mult să omoare pe cineva împreună. Cuplu s-au căsătorit în Carolina de Nord și sau mutat în Pennsylvania, unde după 3 săptămâni au comis crima. Ei au declarat poliției că Miranda la lovit în timp ce stătea pe scaunul din față a mașinii ei, iar soțul ei ia legat o frânghie în jurul gâtului său.
Fata susține că nu-și dorește să iasă din închisoare și că va continua să omoare în cazul în care va fi eliberată. Ea susține că nu simte remușcări, omorând „oameni răi”.

www.ortodoxia.md