Pentru a face milostenie, nu avem nevoie de bani, ci de bunăvoinţă

0
1190

Pentru a face milostenie, nu avem nevoie de bani, ci de bunăvoinţă

Familia Rusu din satul Ursoaia, raionul Căușeni, s-a pomenit în câteva ore cu casa goală după un incediu devastator ce a izbucnit de la un scurtcircuit. Le-a ars totul, până şi pereții casei mici, care îi adăpostea pe părinții cu cei 6 copilași.

Cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi al Întregii Moldove, la inițiativa Protopopului de Strășeni, protoiereului mitrofor Victor Mihalachi și străduința preotului paroh din s. Micleușeni, protoiereului Ion Aga, au fost procurate materiale de construcție în sumă de 15000 lei, care au fost transportate la casa familiei Rusu.

Sperăm și nădăjduim că până vor veni frigurile, căminul familiei Rusu, să fie adus în ordine pentru a fi gata de sezonul rece al anului.  

Pentru a face milostenie, nu avem nevoie de bani, ci de bunăvoinţă. Atunci când avem bunăvoinţă, nu contează că suntem săraci. Iar când ne lipseşte bunăvoinţa, nu ne ajută cu nimic faptul că suntem bogaţi. Şi cu adevărat, atunci când facem milostenie, averea noastră nu se împuţinează, ci sporeşte. Cheltuim, dar avem mai mulţi bani. Dând milostenie, facem cea mai bună investiţie.

Biroul de presă al protopopiatului de Strășeni