Principele Radu şi Principesa Margareta a României în vizită la Palatul Mitropolitan

0
1162

Principele Radu şi Principesa Margareta a României în vizită la Palatul Mitropolitan

Astăzi Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit Vladimir a primit la Palatul Mitropolitan vizita Principelui Radu şi a Principesei Margareta a României. Întâistătătorul a salutat călduros reprezentanţii Casei Regale Române, primid la rândul său omagiile distinşilor oaspeţi.

În cadrul întrevederii, Vlădica Vladimir a apreciat în mod deosebit activitatea caritabilă efectuată de către cuplul princiar în ţara noastră, mulţumind în acelaşi timp pentru atenţia pe care au acordat-o Bisericii Ortodoxe din Moldova, manifestată prin prezenţa la Reşedinţa Mitropolitană.

La rândul lor, atât Principele Radu, precum şi Principesa Margareta au mulţumit Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit Vladimir pentru primirea călduroasă, dând o apreciere aleasă muncii duse de Arhiereu dimpreună cu toată plinătatea Bisericii pentru armonie şi bună înţelegere socială în spiritul învăţăturii creştine.

La final, ca amintire a evenimentului de azi, Întâistătătorul le-a dăruit oaspeţilor câte o icoană care să-i ocrotească şi să-i ajtute în toate faptelea cele bune.

sursa mitropolia.md