Six – The Mark Unleashed (film cu subtitrare în română)

0
3958

Six – The Mark Unleashed (film cu subtitrare în română)

Un film artistic despre creştinism şi cipuri. Este o reprezentare a viitorului societăţii noastre în timpul apropiat, atunci când Antihristul va guverna lumea, şi cei ce nu vor dori să primească aceste cipuri vor fi omorâţi!

Cei care îşi vor păstra credinţa creştină până la urmă, până la sfârşit, vor fi omorâţi, însă ei vor câştiga. A mai ramas foarte puţin timp, până când va veni dictatorul mondial, şi creştinii dar şi cei din celelalte religii vor fi ucişi dacă nu vor primi semnul fiarei 666 încorporat în cip. Şi suntem la un pas de acest eveniment final al epocii în care trăim. Orşiunde putem deja observa semnul 666 cel mai bun şi evident exemplu este bar-code de pe orice produs comercial. Deasemenea 666 este ascuns şi în banda magnetică a cardurilor noastre bancare. Îar Romania a avut nefericirea să introducă începând de la 1 ianuarie 2009 paşapoarte cu date biometrice care deasemenea şi evident conţin 666. Aceste paşapoarte în curând se vor implimenta pe tot globul. Însă punctul final va culmina cu trecerea de la paşapoarte biometrice la cipuri, care se vor implanta sub piele.

 

Puţini sunt cei ce cred în această realitate. Ei văd în aceasta nimic altceva decât un sistem sigur de securitate şi o comoditate mai eficientă. Iar referitor despre numarul 666, aceasta pentru ei sunt doar nişte aberaţii şi superstiţii tâmpeşti. Şi totusi cei ce vor rezista până la urmă această luptă finală, cei ce vor muri pentru Hristos, vor primi Împărăţia Cerurilor şi vor sta în dreapta Mielului.

 

De ce dar, nu dorim să ne trezim din somnul cel de moarte? De ce nu dorim să recunoaştem Credinţa Adevărată? De ce nu dorim să recunoaştem aceste evenimente, care au loc sş care au fost profetizate cu 2000 de ani în urmă?

Oare nu întelegeţi că v-au spălat creierii? Oare nu întelegeţi că v-au manipulat? Oare nu întelegeţi că trăiţi într-o lume falsă? Oare nu vedeţi că negrul a devenit să fie alb în faţa noastră, dar tot negru rămâne?
 

Vizionare cu folos!

http://www.youtube.com/watch?v=3YruyepyvgM