Mexicul spera sa castige 14 miliarde de dolari, datorita asa numitului „turism ezoteric”, in curs de dezvoltare, bazat pe „Profetiile Maya”

0
702
Mexicul speră să câștige 14 miliarde de dolari, datorită așa numitului „turism ezoteric”, în curs de dezvoltare, bazat pe „Profeții Maya”
Potrivit Religionen Libertad, autoritățile mexicane sunt în acest an în așteptarea a aproximativ 52 de milioane de turiști care vin aici cu ocazia pretinsului sfârșit al lumii programat pentru 21 decembrie, conform calendarului Maya.

Mexicul investește în afaceri profitabile sume mari de bani. În așa-numitul Programul «Mundo Maya» («Maya în lume”) și „apocaliptic turism” Guvernul a investit 49 milioane de dolari.
În contextul „ezoturizmului” diverse companii și persoane fizice desfășoară „tururi magice”, sub conducerea „șamanilor”, „oracolelor” , etc. Continuă să crească comenzile pentru diverse acte pseudo-religioase, ritualuri oculte, „inițieri”, călătorii în „locuri puteri cu puteri sporite” și așa mai departe.
Turismul „ezoteric”, este astăzi unul dintre cele mai populare tipuri de turism. Excursiile mai populare sunt cele spre Insula Paștelui (Chile), Machu Picchu (Peru), Puerta del Sol (Bolivia) sau Guajira desert (Columbia). În timpul acestor călătorii, celor care sunt „neconsacrați”, li se propune de a obține „adevărata cunoaștere.” Și cu toate că „șamanii” și „învățători spirituali” sunt de obicei cei mai adevărați excroci, mai sunt și dintre cei, care cu ajutorul diferitor substanțe psihotropice, pot provoca vătămări corporale grave.
Obiectivele de marketing ale autorităților mexicane nu o singură dată au ridicat lumea de știință la proteste, atât pe arheologi, cât și pe istorici. În iulie, un grup de cercetatori de la Institutul National de Antropologie si Istorie din Mexic a împiedicat organizarea spectacolelor în localitatea Chichen Itza.

www.sedmitza.ru
Traducere: www.ortodoxia.md

 

Biserica Ortodoxă încă odată atenționează pe toți creștinii ortodocși despre faptul că Sfânta și Dumnezeiasca Scriptură, prin Mântuitorul nostru Iisus Hristos ne spune foarte clar: „Iar de ziua şi de ceasul acela nimeni nu ştie, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl.” Iată de ce rugăm pe toți să nu cadă în panică, ci dimpotrivă, să fie gata în orice clipă de întâlnirea cu Dreptul Judecător, nelegând Sfârșitul Lumii de o dată anume!