Este modern să vă ucideţi părinţii, ştiaţi? Este bine pentru economie! Şi este bine pentru societate!

0
719

Este modern să vă ucideţi părinţii, ştiaţi? Este bine pentru economie! Şi este bine pentru societate!

(NaturalNews) TIME Magazine promoveaza o agenda a mortii in noul sau numar,  care titreaza aceste cuvinte pe coperta: “HOW TO DIE.” („cum sa mori”). In paginile sale, revista promoveaza o agenda a mortii prin care se pot realiza economii importante, incurajand cititorii sa decupleze efectiv tuburile de alimentare de la parintii lor aflati pe moarte, provocandu-le deshidratarea si apoi moartea.

Acest lucru este explicat ca o noua masura de reducere a cheltuielilor, care scade drastic numarul de re-internari ale batranilor…. desigur, deoarece oamenii morti nu se pot re-interna in spitale.

Ucide-o pe bunicuta, obtine un bonus cash!

Acest articol este parte a noii agende de ucidere care este promovata cu metode blande de catre mass-media principala, infatisata si in alt  articol din Newsweek Magazine intitulat “The Case for Killing Granny” – „Cazul uciderii bunicutei” .

(http://lookintoit.org/Euthanasia-%28The-Case-For-Killing-Granny%29.ht…)
Coperta revistei declara: „Reducerea ingrijirii excesive de la sfarsitul vietii este buna pentru America”

La fel ca si TIME Magazine, Newsweek promoveaza insistent o agenda a mortii care devalorizeaza vietile cetatenilor in varsta si chiar ii incurajeaza pe oameni sa accepte sa le fie ucisi parintii  pentru a reduce costurile medicale. De fapt, dupa cum spune TIME Magazine, organizatiile care imbratiseaza aceste sisteme ale mortii „bazate pe rezultate” primesc bonusuri cash atunci cand economisesc si mai multi bani tragand din priza aparatele de supravietuire ale bunicii!
Acesta este raspunsul la nevoile de ingrijire  a sanatatii in America, dupa cum vedeti! Nu se pune problema de terapie nutritionala, folosind minerale pentru a preveni bolile, evitand organismele modificate genetic GMO si chimicalele toxice. Nu! Este vorba de a trage din priza aparatele si a va ucide batranii si apoi de a va convinge ca sunteti plini de compasiune atunci cand va asigurati ca ei mor mai bine mai devreme decat mai tarziu.

Este modern sa va ucideti parintii, stiati? Este bine pentru economie! Si este bine pentru societate! Moarte bunicii! Pentru numele lui Dumnezeu, nu-i dati apa nici  tatalui vostru pe moarte, pentru ca este mai bine sa-l lasati sa moara pur si simplu de  insuficienta renala. Dap, iata un citat exact din povestea publicata in TIME Magazine: „Insuficienta renala este un mod bun de a muri”, spune textul. Deshidratati-i pana la moarte si ziceti ca este modern!

 Cand vei imbatrani, te vor ucide si pe tine!

Aveti grija ce va doriti, voi toti modernistii, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, si voi veti fi batrani! Si daca ati creat o societate in care a trage aparatele din priza este un mod social-acceptabil de a ucide „oamenii batrani si nefolositori”, atunci sa nu fiti surprinsi cand va vor „taia” si tubul vostru de alimentare si veti suferi o moarte lenta si dureroasa in timp ce proprii vostri copii se vor lauda despre cat de responsabili social sunti ei.

site sursă saccsiv.wordpress.com