Politica corectă în benzile desenate – prima căsătorie homosexuală în următorul volum din seria „X-Men”

0
778

Politica corectă în benzile desenate – prima căsătorie homosexuală în următorul volum din seria „X-Men”

Doi supereroi din seria „X-Men” vor renunţa pentru o zi la arme şi îşi vor pune verighetele, cu ocazia primei căsătorii gay din istoria benzilor desenate, ce va fi prezentată în următorul volum din această franciză de succes, care va fi lansat în luna iunie.

Reprezentanţii companiei Martel au anunţat, marţi, că personajul Jean-Paul Beaubier, supranumit Northstar, un canadian cu ochi albaştri şi păr negru care poate să alerge şi să zboare cu viteze supraomeneşti, îl va cere în căsătorie pe iubitul său, Kye Jinadu, în următorul volum de benzi desenate din seria „X-Men”, denumit „Astonishing X-Men #50”, ce va fi pus în vânzare pe 23 mai, informează Reuters.

„Universul Marvel a reflectat întotdeauna lumea în care trăim şi încercăm să ne asigurăm de faptul că personajele noastre, relaţiile dintre ele şi poveştile lor rămân ancorate în realitate”, a declarat Axel Alonso, editorul-şef al editurii Marvel. „Lucrăm la această poveste de mai bine de un an, pentru a ne asigura de faptul că nunta dintre Northstar şi Kyle respectă cu adevărat tradiţia Marvel de a prezenta «lumea de dincolo de fereastră»”.

www.mediafax.ro