Sincere felicitări Prea Cuvioase Părinte Siluan la cei 35 de ani!!!

0
1603
Sincere felicitări Prea Cuvioase Părinte Siluan la cei 35 de ani!!!

Prea Cuviosul Părinte Arhimandrit SILUAN (Șalaru), Exharh al Mănăstirilor, Stareț al Mănăstirii „Nașterea Maicii Domnului” din s. Curchi și Blagocin al Bisericilor din Orhei a ajuns la frumosul jubileul de 35 de ani. Cu această ocazie, Prea Cuvioșia Sa, a primit mai multe mesaje de felicitare. Ținem și noi, să ne alăturăm la acestea urându-i mulți și fericiți ani!

În ziua de naștere a Prea Cuvioșiei Voastre, țin să vă aduc cele mai sincere felicitări și urări de bine, cât și cele mai alese considerațiuni pentru munca rodnică și jertfelnică de care dați dovadă Părinte Siluan! Timpul, devine tot mai necruțător, adunând an peste an bagajului vieții Dvs., totuși, sunt sigur Părinte, că nu vă pare rău de trecerea anilor, dat fiind faptul că în urma Dvs. rămân fapte demne de invidiat, lucruri pe care alții nu reușesc să le realizeze nici măcar chiar în toată viața lor!
Îmi exprim nădejdea către Tatăl Ceresc, că și în continuare Bunul nostru Dumnezeu vă va ține sănătos, îndelungat în zile, ca să slujiți Mântuitorului, Sfintei noastre Biserici și poporului dreptmăritor.
Totodată, încă odată în plus, vă asigurăm de toată dragostea, stima și respectul nostru urându-vă cât mai multe lucruri frumoase în viața Cuvioșieie voastre!

Întru Mulți Ani Părinte!

Preot Iulian Rață