Darwinismul: rădăcina culturii morţii

0
856
Darwinismul: rădăcina culturii morţii
Ce au in comun fondatoarea Planificarii Familiale, Margaret Sanger, “parintele revolutiei sexuale” Alfred Kinsey, Lenin si Hitler? Toti acesti pionieri ai culturii mortii isi bazau ideologiile si actiunile in Darwinism – un fapt putin cunoscut pe care liderul conservator al Centrului Kolbe pentru Studii Creationiste, Hugh Owen, considera ca nu ar trebui ignorat.

Acesta a vorbit in fata unui auditoriu pe Dealul Capitoliului inainte de Marsul Vietii de luna trecuta, afirmand ca urmarile filozofice ale Darwinismului “au distrus in totalitate multe parti ale societatii contemporane“. Owen i-a mentionat pe Dr. Josef Mengele, responsabil pentru experimentarea pe evrei in cadrul Holocaustului, pe Hitler si pe alti lideri nazisti devotati Darwinismului, care nu au vazut in exterminarea popoarelor nimic altceva decat o cale de a “avansa evolutia”.

Darwinismul este totodata si “fundatia” ideologiei comuniste din Rusia, Owen aratand o fotografie cu biroul lui Vladimir Lenin, deasupra caruia singurul obiect decorativ consta intr-o maimuta asezata pe o gramada de carti – printre care si “Originea speciilor” a lui Darwin – privind la un craniu.

­Lenin a sezut la acest birou si a privit sculptura in timp ce autoriza genocidul a milioane de concetateni ai sai, deoarece acestia stateau in calea progresului evolutionar“, a declarat Owen. De asemenea, conform raportarilor, prima lectie folosita de regimul comunist chinez pentru indoctrinarea cetatenilor religiosi este intotdeauna aceeasi: “Darwin“.

In America, Darwinismul a luat forma eugeniei, credinta ca rasa umana poate fi imbunatatita prin controlul asupra reproducerii populatiei.

Expertul a mai afirmat ca fondatoarea Planificarii Familiale, Margaret Sanger, o eugenista proeminenta, a promovat contraceptia conform principiilor evolutiei. “A vazut in contraceptie sacramentul evolutiei, deoarece prin contraceptie scapam de cei mai putin potriviti si ii pastram doar pe cei potriviti.” Sanger este recunoscuta pentru suportul oferit raspandirii “controlului nasterilor”, termen inventat de ea, ca “proces de eliminare a celor nepotriviti“.

Alfred Kinsey, a carui “experimente” in pedofilie, sado-masochism si homosexualitate au deschis larg usile anarhiei sexuale in secolul 20, a concluzionat plecand de la principii Darwiniste ca deviatiile sexuale umane nu erau cu nimic mai nepotrivite decat cele gasite in regnul animal. Inainte de a-si incepe experimentele sexuale, Kinsey, si el eugenist, a fost de profesie zoolog si a publicat o carte de biologie celebra in care promova evolutia.

Owen, crestin romano-catolic, respinge cu tarie parerea ca Darwinismul poate fi impacat cu credinta crestina si descrierea Biblica a Creatiei (lucru care il pune in contradictie cu insusi Papa Ioan Paul al II-lea, care a acceptat evolutionismul, afirmand ca e chiar mai mult decat o simpla ipoteza! – n.n.). Expertul a amintit de tatal sau, educat riguros in credinta crestina, care si-a pierdut credinta ca urmare a expunerii la Darwinism in facultate. Acesta a devenit ulterior primul Secretar General al Federatiei Internationale a Planificarii Familiale.

Traiectoria ce a pornit din cadrul Universitatilor Leeds si Manchester catre ocuparea pozitiei de Secretar General al uneia dintre cele mai malefice organizatii din cate au existat vreodata pe suprafata pamantului, a inceput cu evolutia” – a concluzionat Owen.

www.razbointrucuvant.ro