Activista pro-viaţă Mary Wagner eliberată din închisoare

0
587
Activista pro-viaţă Mary Wagner eliberată din închisoare
Procurorii din oraşul Crown au argumentat că Mary Wagner a stat 87 din cele 90 de zile în închisoare, după ce a fost arestată în noiembrie 2011. Mary s-a reprezentat singură în instanţă şi a refuzat avocatul din oficiu. Ea nu a fost niciodată de acord cu termenii probaţiei, adică de a fi eliberată cu promisiunea de a nu se mai apropia de clinicile care fac avorturi.

Ea a fost arestată la Clinica Avortivă „Grija pentru Femei” (Women`s Care). Ea intra în clinicile care fac crime intra-uterine, unde vorbea părinţilor care doreau să îşi ucidă copiii, despre proiectele de sprijin al părinţilor, oferindu-le câte un trandafir şi spunându-le despre viaţa copiilor lor. Mary a reuşit până acum să salveze sute de copii de la ucidere.

Sute de mii de americani şi canadieni şi-au manifestat sprijinul pe internet pentru această luptătoare pentru viaţă.

Mary Wagner şi-a petrecut 4 ani într-o mănăstire catolică din Franţa, unde spune că a fost chemată de Mântuitorul Hristos să vorbească mamelor despre iubirea lui Hristos pentru copiii nenăscuţi. Ea a spus că a intrat în această clinică unde a vorbit cu câţiva taţi, care plângeau pentru decizia lor de a-şi ucide copiii. Unele mame însă erau prea determinate să facă această crimă. „Întunericul era palpabil acolo” a spus ea. După 45 de minute, poliţia a sosit şi a escortat-o până la secţie.

Ea a fost închisă la Centrul de Detenţie pentru Femei Vanier din Canada. Mary a primit mii de scrisori de sprijin în închisoare de la oameni care susţin lupta ei pentru viaţă.