Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat Taina Botezului pentru copiii din Orfelinatul nr. 3 din Chișinău

1
2300
Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat Taina Botezului pentru copiii din Orfelinatul nr. 3 din Chișinău
Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a oficiat astăzi Taina Botezului pentru doisprezece copii din cadrul Orfelinatului nr. 3 din Chișinău. La încreștinarea lor au fost prezenți mai mulți colegi ai copiilor, cât și reprezentanți ai conducerii Orfelinatului. După botez, Vlădica Vladimir s-a adresat către cei doisprezece copii cu un cuvânt de felicitare, menționând că astăzi este unul dintre cele mai importante momente din viața lor, deoarece au devenit parte ai Bisericii lui Hristos și se pot bucura împreună cu toți ceilalți creștini dreptmăritori de viața întru Domnul.

Întâistătătorul le-a urat copiilor să trăiască de azi înainte cu nădejde și cu frică de Tatăl Ceresc, pentru a se putea bucura de mila și îndurarea lui Dumnezeu pe parcusrul întregii vieți. Cu această ocazie micuții au primit în dar din partea Înalt Prea Sfinției Sale câte o carte de rugăciuni, o iconiță, o cruciuliță și alte cadouri pentru ca primul pas în viața creștină să fie făcut cu tărie. Vlădica Vladimir a mulțumit în același timp și conducerii Orfelinatului pentru faptul că se îngrijesc și de starea spirituală a copiilor, având grijă să îi aducă în Biserică.

Copiii la rândul lor s-au arătat recunoscători Mitropolitului Vladimir pentru oficierea Tainei Sfântului Botez, răsplătindu-l cu cel mai frumos dar – recunoștința și bucuria sinceră de copil.

www.mitropolia.md

1 COMENTARIU

  1. Botezul se face prin afundare nu prin stropire , asa ne spun Sfintii Parinti…vai, vai….

Comments are closed.