Avortul contraceptiv e crimă

0
747
Avortul contraceptiv e crimă

Cardinalul Raymond Burke a criticat administraţia de la Casa Albă vizavi de politicile sale privind avortul şi familia, considerând că preşedintele Barack Obama a ales „o filosofie total secularizată, agresivă şi deschisă, cu o agendă intrinsec anti-viaţă şi anti-familie.”Burke a atras atenţia asupra faptului că omenirea are o viziune eronată asupra sexualităţii, care elimină, prin mijloace mecanice sau chimice, scopul esenţial al actului sexual – procreerea, notează lifesitenews.com.

Prelatul a subliniat că multe dintre metodele aşa-zis contraceptive sunt în realitate abortive, ele distrugând o viaţă care a fost deja concepută.

„Mentalitatea contraceptivă”, care a devenit sinonimă cu mentalitatea anti-viaţă, se răspândeşte tot mai mult în rândul tinerilor, care nu mai privesc actul sexual ca pe un dar din partea lui Dumnezeu, menit să unească un bărbat şi o femeie pentru tot restul vieţii, ci ca pe un instrument pentru satisfacţia personală.

Cardinalul Burke i-a criticat aspru pe cei care încalcă flagrant legea morală, adoptând filosofii secularizate, şi care sprijină ideea morţii, în loc să promoveze o cultură a vieţii.

www.semneletimpului.ro