În şcolile primare din Anglia se vor preda ore despre pozițiile sexuale şi homosexualitate

0
740
În şcolile primare din Anglia se vor preda ore despre pozițiile sexuale şi homosexualitate

Desene animate, videoclipuri şi cărţi, care foarte sincer vorbesc despre sex au fost adoptate ca materiale didactice pentru educaţie sexuală a copiilor de cinci ani în mai multe şcoli britanice.
Astfel, în unul dintre materialele aprobate de Consiliul unor oraşe din Marea Britanie, există imaginile unui cuplu în pat în înbrățișări intime, care sunt însoţite de explicaţii sincere a esenţei contactului sexual. În alt material similar, aprobat pentru utilizare de către elevii de la cinci la 11 ani, se vorbește despre poziții în timpul sexului şi prostituţie, scrie ziarul britanic „Daily Mail”. Potrivit publicaţiei, pentru educația sexuală a elevilor au fost pregătite materiale video şi imagini grafice a corpurilor umane complet dezbrăcate. Altă carte aprobată intitulată „Să vorbim despre sex”, include un capitol privind heterosexualitatea şi homosexualitatea. Astfel de materiale ce vorbesc explicit despre sex și homosexualitate au fost deja aprobate de către autorităţile din 16 oraşe, inclusiv Derby, Devon, oraşul Swindon, Worcestershire, Hampshire, Birmingham City, precum şi oraşele din Brighton and Hove.
Mulţi părinţi şi multe Organizaţii Creştine sunt şocate de aceste manuale, care la sigur vor provoca dezmățul și destrăbălarea în rândul elevilor.

www.interfax-religion.ru
trad. www.ortodoxia.md