Dă-le libertate sodomiţilor şi ei îşi vor bate joc de Biserica lui Dumnezeu

0
883
Dă-le libertate sodomiţilor şi ei îşi vor bate joc de Biserica lui Dumnezeu

Madrid. Duminica, în data de 13 martie 2011, în capela celei mai mari Universităţi din Spania – Universitatea din Complutense – au intrat cu forţa 70 de tineri sodomiţi, cu strigăte ofensatoare la adresa Bisericii Catolice, săvârşind aici nişte fapte şocante – acte de profanare a credinţei şi a slujitorilor Bisericii. Aceşti tineri au spurcat de-a dreptul se poate spune biserica prin faptele murdare pe care le-au săvârşit. Nişte fete tinere din acet grup s-au dezbrăcat în faţa sf. Altar fiind aplaudate cu strigăte de bucurie de colegii lor, comunică aciprensa.

Potrivit mărturiilor unei tinere studente la facultatea de economie, care se ruga în capela universităţii, doi dintre sodomiţi au ieşit şi ei în faţa altarului demostrându-şi „orinetaţiile” lor strigătoare la cer.

Auzind gălăgia pe care o făceau aceşti tineri, preotul a încercat să-i oprească, dar a fost îmbrâncit şi luat în râs.

Sigur că cineva poate spune că situaţia în cauză nu are nici o tangenţă cu noi, noi suntem ortodocşi. Dar dacă vom analiza cum decurg lucrurile la noi, se poate spune că cine ştie, peste câţiva ani vor fi posibile şi la noi astfel de acte de vandalism, acte de profanare a bisericilor.

Acest eveniment ar fi trebuit să fie pus în discuţie atunci când se va pune în discuţie legea anti-discriminării la nivel de parlament.

Să nu dăm libertate homosexualilor, ci să le amintim de învăţătura Bisericii despre astfel de păcate. A da libertate homosexualilor înseamnă a permite distrugerea lentă dar sigură a Bisericii lui Hristos.

www.mitropolia.md