Consecinţele legalizării căsătoriilor homosexuale

0
868
Consecinţele legalizării căsătoriilor homosexuale

„In vremuri ale minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar.” George Orwell

Toti aceia care cred ca o „casatorie” intre parteneri de acelasi sex este doar o excentricitate benigna care nu va afecta omul de rand, ar trebui sa se gandeasca la ce s-a intamplat in statul Massachusetts, S.U.A.

In data de 18 noiembrie 2003, Curtea Suprema de Justitie a Statului Massachusetts a anuntat hotararea asupra cazului Goodridge, declarand neconstitutionala neacceptarea „casatoriei” intre parteneri de acelasi sex. Sase luni mai tarziu, a inceput oficierea casatoriilor homosexuale. Scolile de stat

„Casatoria” homosexuala a atacat scolile de stat, putin dupa decizia curtii din noiembrie 2003. La scoala copiilor mei s-a sarbatorit legalizarea „casa­toriilor” homosexuale intr-o adunare foarte larga, chiar la inceputul lui decembrie 2003. Au fost multi vorbitori, printre care chiar profesori din scoala, care au anuntat ca se vor „casatori” cu partenerii lor si vor intemeia o familie, fie adoptand copii, fie prin inseminare artificiala. Au fost date elevilor materiale despre casatoria intre partenerii de acelasi sex.

In septembrie 2004 o profesoara de clasa a opta din Brookline a spus la postul national de radio ca legalizarea casatoriilor unisex a rupt orice zagaz legat de predarea homosexualitatii. „Daca ma ia cineva la intrebari, ii spun: Ia mai lasa-ma! Acum e legal!”, a declarat ea.

In anul 2005, copiilor din gradinite li s-au dat carti cu poze prin care li se explica faptul ca cuplurile de acelasi sex sunt doar un alt fel de familie, ca si parintii lor. Cand David Parker, din Lexington, a insistat sa fie anuntat cand educatorii dis­cuta cu fiul sau despre homosexualitate sau transexualitate, scoala a cerut sa fie arestat; barbatul si-a petrecut noaptea la inchisoare.

In anul 2006, familiile Parker si Wirthlin au intentat un proces privind drepturile civile federale prin care sa oblige scolile sa anunte parintii cand se discuta cu copiii subiec­te legate de homosexualitate si sa le transforme in materii optionale. Judecatorii curtii federale au respins cauza. Au decis ca tocmai pentru ca in Massachusetts este legalizata casatoria homosexuala, scoala are obligatia sa prezinte si sa trateze relatiile homosexuale absolut normal fata de copii, ca parintii nu trebuie notificati asupra zilelor cand au loc aceste discutii si ca nicidecum aceste subiecte nu sunt optionale! Acceptarea homosexaulitatii devenise deja datorie a unui ce­tatean model!

Ganditi-va: din cauza „legalizarii” casatoriilor homose­xuale, un judecator federal a hotarat ca scolile au de acum obligatia de a le spune copiilor ca relatiile homosexuale sunt absolut normale, in ciuda parerilor ori convingerilor parin­tilor lor!

„Zilele Gay” din scoli sunt considerate absolut necesa­re pentru lupta impotriva „intolerantei” care ar putea exista fata de relatiile intre partenerii de acelasi sex. Sute de licee si chiar scoli primare de pe tot cuprinsul statului sarbatoresc acum „ziua solidaritatii cu homosexualii, lesbienele, bisexu­alii si transexualii”.

Adoptia copiilor si cuplurile homosexuale „casatorite”

In anul 2006, Departamentul pentru Servicii Sociale (DSS) din Massachusetts a acordat titlul de „Parintii anului” unui cuplu de barbati „casatoriti”. Cei doi adoptasera un copil prin DSS (impotriva dorintei parintilor naturali ai copilului). Conform stirilor oficiale, a doua zi dupa finalizarea adoptiei, DSS a abordat cuplul pentru adoptarea unui al doilea copil. Se pare ca acum agentiile de stat din Massachusetts favori­zeaza homosexualii pe listele de asteptare pentru adoptii in detrimentul parintilor heterosexuali.

De asemenea, certificatele de casatorie din Massechusetts au acum trecut „Partenerul A si Partenerul B” in loc de „sot si sotie”. Imaginati-va cum e sa ai un astfel de certificat de casatorie.

De cand cu casatoriile unisex, paradele anuale gay au devenit tot mai importante. Chiar guvernatorul Deval Patrick a defilat cu fiica sa cea mare, in varsta de 17 ani, les­biana declarata, la parada din 2008 de la Boston, in spatele unui grup „in piele” (sado-masochisti) care arborau un steag negru-albastru, bice si lanturi!

Este evident ca obsesia casatoriei manifestata de mis­carea homosexuala nu se datoreaza numarului mare de homosexuali care chiar ar vrea sa se casatoreasca. De fapt, un numar foarte mic se „casatoresc”. In ultimele trei luni, ziarul Sunday Boston Globe n-a mai avut nici o poza a vreunui cu­plu gay proaspat casatorit. La inceput, era plin de ele.

Cercetarile de specialitate au demonstrat ca relatiile homosexuale sunt fundamental disfunctionale la toate nive­lurile, iar „casatoria”, asa cum o stim, nu o pot implini, nici macar dori. Totul se rezuma la a da valoare juridica homo­sexualitatii si de a impune cu forta aceste practici in diverse medii sociale si institutii politice ale societatii care, altfel, nu le-ar fi acceptat niciodata.

Pentru restul lumii: ati fost preveniti!

Brian Camenker
/crestinortodox.ro/