Zeci de mii de musulmani, care trăiesc în Orientul apropiat devin urmași ai lui Hristos

0
842

Zeci de mii de musulmani, care trăiesc în Orientul apropiat devin urmași ai lui Hristos

În Orientul Apropiat, care în ultimul timp tot mai des se asociază cu islamul și cu violența, zeci de mii de musulmani vin la credința în Mântuitorul Hristos!

Aceste afirmații au fost făcute de către întemeietorul Organizației Creștine „Служение Элам” Sam Iegnazar! După cuvintele acestuia, în 1974, când a avut loc pentru prima dată Conferința din Lozan, se numărau în jur de 500 convertiți din islam, dar în ultimii 30 de ani, în Hristos au crezut musulmani mai mulți decât au crezut în ultimii 1300 de ani! ”Astăzi Iranul este o țară închisă dar cu nenumărate inimi deschise. Acum, acesta este cel mai deschi pentru primirea Evangheliei popor din întreaga lume! Zeci de mii de iranieni vin la Hristos”, – citează cuvintele lui Iegnazar situl creștin ”Christian Post”! ”Ei, sunt trădați de guvern, dezamăgiți de propria religie și din păcate nu așteaptă de la viitor nimic bun! Dar când aud de Mântuitorul, se schimbă complet. Ei ajung să-L slăvească pe Mântuitorul Hristos chiar în piețile publice. Întregi familii, femei, bărbați primesc creștinismul”, – a spus acesta, adăugând că cu două săptămâni în urmă doi membri a organizației sale au fost arestați și doar într-o săptămână, șase oameni au primit creștinismul fiind închiși!

La rândul său, reprezentanții unei Biserici Creștine din Palestina și-au exprimat părerea că adevărata pace, în Orientul Apropiat poate fi câștigată doar prin Hristos! După cuvintele acestora, creștinii palestinieni, cunoscând suferințele de pe Cruce a Mântuitorului ”se feresc de iadul urii” și ”își deschid inimile vecinilor musulmani înrăiți, care insuflă frică soldaților musulmani”!

www.pravoslavie.ru