„Tradiţie şi înnoire în slujirea liturgică”, volumul IV

0
872

„Tradiţie şi înnoire în slujirea liturgică”, volumul IV

Cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, la Editura „Cuvântul Vieţii” a Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei a apărut volumul IV al lucrării „Tradiţie şi înnoire în slujirea liturgică”, a părintelui profesor Nicolae Necula. Cartea cuprinde răspunsuri la numeroase probleme de actualitate religioasă, dar şi cultică, în tradiţia deja statornicită de primele trei volume, informează TRINITAS TV.

Acest volum înmănunchează un număr de treizeci de întrebări şi răspunsuri pe diferite teme care au fost publicate în ultimii ani în Periodicul Patriarhiei Române ‘Vestitorul Ortodoxiei’ şi care vine să completeze şi să îmbogăţească gama de teme care au fost publicate în primele trei volume, respective, în volumele I şi II publicate la Editura Dunării de Jos, cât şi în volumul III publicat la Editura Institutului Biblic şi de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române, a spus părintele inspector Gheorghe Pop de la Sectorul Cultural al Arhiepiscopiei Bucureştilor.

Cel de-al IV-lea volum al lucrării „Tradiţie şi înnoire în slujirea liturgică” vine în sprijinul studenţilor teologi, a preoţilor slujitori, dar şi a oricărui credincios.

Cartea „Tradiţie şi înnoire în slujirea liturgică”, volumul IV, a părintelui profesor Nicolae Necula, poate fi achiziţionată de la magazinele Arhiepiscopiei Bucureştilor, precum şi de la magazinele de carte bisericească din cuprinsul Mitropoliei Munteniei şi Dobrogei şi din Mitropolia Olteniei.

www.basilica.ro