Fostul lider al al Bisericii luterane din Germania, vorbind într-o catedrală catolică, a numit contracepţia “darul lui Dumnezeu”

0
667

Fostul lider al al Bisericii luterane din Germania,  vorbind într-o catedrală catolică, a numit contracepţia “darul lui Dumnezeu”

În discursul său cu ocazia reuniunii ecumenice dintre catolici şi luterani, care a avut loc în Catedrala Romano-catolică din München, care a deschis aşa numitul “Kirhentaga” din capitala Bavariei,  Episcopul Margot Kesmann, care a condus până nu demult, Biserica Evanghelică din Germania, in ciuda poziţiei oficiale a Vaticanului a vorbit pozitiv despre contracepţie, informează „СatholiСculture.org”!

Contracepţiea, potrivit lui Kesmann, nu este nici mai mult nici mai puţin, decât “darul lui Dumnezeu”,  care “serveşte pentru păstrarea vieţii şi libertăţii. Reprezentanta Bisericii luterane din anumite motive consideră că contraceptivele ar putea ajuta libertatea umană şi nu ar degenera într-o pornografie.

Conform logicii netradiţionale a femeilor episcope, folosirea contraceptivelor permite de a trăi “fără frică” şi să realizeze “răspunderea părintească”! “Pentru femei este vorba despre păstrarea vieţii personale şi a vieţii copiilor săi”, – a conchis Margot Kessman, care a părăsit postul de cap a Bisericii Evanghelice după un scandal  ce a avut loc în februarie current, când aceasta a fost prinsă beată la volan!

www.sedmitza.ru