Treziţi-vă cei ce staţi în Turnul de Veghe al Bisericii

0
1695

Treziţi-vă cei ce staţi în Turnul de Veghe al Bisericii!

Treziţi-vă cei ce staţi în Turnul de Veghe al Bisericii.

Sfânta Biserică este în pericol, vrăjmaşul şi-a înfipt colţii în trupul lui Hristos şi înghite lacom carnea sfâşiată. Unul din numele acestui duşman este iehovismul. Acest balaur infernal dă război creştinilor, pregătind uneltele de muncă pentru viitorii martiri ai Domnului nostru Iisus Hristos. Slujitorii lui Iehova sunt trimişi în toată lumea pentru a pregăti lumea apostată de a-l primi pe Antihrist.
Regatul lui Iehova este descrierea exactă a Împărăţiei lui Antihrist. Iehovismul este pan-erezia veacului apocaliptic, este iudaizarea lumii. Negând Adevărul Absolut, tăgăduind dumnezeirea Domnului nostru Iisus Hristos, iehovismul şi-a fabricat propriul idol, viţel de aur, căruia se închină ca unui dumnezeu. Numele acestui dumnezeu fals a fost inventat de masoreţi ca o caricatură a numelui divin. Învăţătura iehovistă este o învăţătură antihristică, nihilistă. Iehovismul urmăreşte întru tot programul nihilist de distrugere a Vechii Ordini, de crearea ,,noului pământ” şi de modelarea „omului nou”’. Armaghedonul iehovist înseamnă distrugerea Vechii Ordini, a instituţiilor şi legiilor şi chiar obiceiurilor, care se întemeiau pe Adevărul creştin. Aici întră în scenă virtutea specific nihilistă, şi anume violenţa. Duşmanii lui Iehova vor fi exterminaţi în cel mai cumplit mod. O analogie la crimele Revoluţiei franceze, a comunismului, fascismului şi a dictaturii antihristice. Începutul Mileniului şi crearea raiului iehovist pe pământ, unde va exista ,,dictatura proletariatului” iehovist înseamnă „noua lume”’ nihilistă. Acest experiment de tristă amintire a avut loc în fosta URSS şi alte state din blocul socialist pe oasele zecilor de milioane de martiri. Comitetul Central iehovist va fi compus dintr-un număr fix de duhuri şi condus de un „înger”’ luptător, falsul hristos. Sediul acestui comitet va fi undeva în univers, de unde va supraveghea „progresul”’ marii mulţimi iehoviste. Unele dintre intenţiile primordiale ale nihilismului, dezvoltate de iehovism, a fost să scoată din minţile oamenilor iadul şi frica de iad şi nimeni nu pune la îndoială suucesul acestei intenţii. Iadul a devenit pentru „omul” iehovist o absurditate şi o superstiţie, dacă nu o fantezie „sadică”.
Robotizarea omului, controlul conştiinţei fiecărui membru al Organizaţiei, presiunea psihologică, ameninţarea şi alte metode folosite de iehovism pregătesc realizarea celui mai important obiectiv al nihiliştilor „transformarea omului”. Această „mutaţie”, „omul nou” iehovist, lipsit de rădăcini, cu un trecut pe care iehovismul i l-a distrus devine materialul brut al visului oricărui demagog. Rezultatul va însemna o lume lipsită de speranţă, chinuită, nefericită şi împinsă la sinuicid. Doctrina iehovistă este saducheo-fariseică de nuanţă satanistă. În spatele acestei doctrine stă o creatură infernală, sosită din adâncul cel mai de desupt.

Trezirea noastră duhovnicească şi apărarea identităţii noastre creştin ortodoxe reprezintă cel mai important obiectiv, pe care trebuie să-l atingă clerul şi poporul nostru creştin ortodox. Acest duşman care nu este numai un duşman spiritual ci şi antistatal se află pe teritoriul ţării noastre. Slujitorii Bisericii dimpreună cu poporul dreptcredincios trebuie să contracareze toate atacurile iehovismului. Aşa să ne ajute Bunul Dumnezeu.

Preot Andrei Popa