Salvează familia ta, familia Europeană!

0
838
Salvează familia ta, familia Europeană!
Miercuri, 27 ianuarie 2010, pe agenda Adunării Parlamentare a Consiliului Europei se preconizează adoptarea două rezoluţii, prin vigoarea cărora familia sănătoasă şi valorile morale vor fi în mare pericol.
Prima rezoluţie are la bază Documentul 12087 adoptat în decembrie 2009 cu titlul „Discriminare pe bază de orientare sexuală şi identitate sexuală”.
Rezoluţia a doua are la bază Documentul ce prevede cea de-a 15-a aniversare a Conferinţei Internaţionale a Populaţiei şi a Dezvoltării(Cairo1994), care promovează avortul. Această rezoluţie trebuia supusă votului încă în octombrie 2009, dar nu a acumulat numărul necesar de voturi pentru adoptare.La Plenara Adunării ONU, din 18 decembrie 2009, s-a înaintat spre adoptare un amendament, cu 76 contra 72 voturi, prin care a fost eliminată referinţa la Comentariul General No.20, ce prevedea recunoaşterea sintagmelor „orientare sexuala” şi”identitatea de gen” ca şi criterii de discriminare la nivel mondial. Sfidător dar adevărat, Republica Moldova şi România a votat pentru acest amendament, ceea ce înseamnă că suntem două ţări creştine, atât de creştine încât suntem gata să tolerăm homosexualitatea şi lesbianismul în societatea noastră.
Pe 27 ianuarie reprezentanţii Republicii Moldova la Adunarea Parlamentară a Consiuliului Europei sunt:
1. Ana Guţu – şefa delegaţiei, PL
2. Serafim Urechean – AMN
3. Stela Jantuan – PD
4. Vitalie Nagacevschi – PLDM
5. Valeriu Ghileşchi – PLDM
Asociaţia Obştească „Pentru Familie” din Republica Moldova a emis un comunicat de presă, prin care se pronunță împotriva votării rezoluțiilor cu privire la „orientarea sexuală” și avort în cadrul Adunării Parlamentară a Consiliului Europei.
stiricrestine.ro