OMS, s-a înselat în calculele lor privind moartea celor rapusi de gripa porcina! Acestia afirmau ca vor muri la un sfert de milion de oameni rapusi de aceasta boala!

0
650
OMS, s-a înşelat în calculele lor privind moartea celor răpuşi de gripă porcină! Aceştia afirmau că vor muri la un sfert de milion de oameni răpuşi de această boală!
Franţa a început să vândă în străinătate o parte a stocului său de doze de vaccin împotriva virusului gripei H1N1, comandate în excedent, a precizat duminică ministrul francez al Sănătăţii.
Franţa comandase, în vara lui 2009, 94 milioane de doze în perspectiva unei duble vaccinări, dar în noiembrie s-a ajuns la concluzia că o singură doză este suficientă pentru a proteja pacienţii.
Printre primii cumpărători se află Qatarul care a achiziţionat deja 300.000 doze şi există negocieri angajate cu Egiptul, care doreşte să cumpere două milioane de doze, a precizat ministrul de resort. Negocieri există şi cu Ucraina, unde Franţa se află la concurenţă cu Germania, conform aceleaşi surse.
De la începutul campaniei franceze de vaccinare, din 21 octombrie, aproape cinci milioane de persoane au fost vaccinate.
www.libertatea.ro