Australienii sunt cei mai pacatosi oameni din lume

0
794
Australienii sunt cei mai păcătoşi oameni din lume
Un studiu realizat în 35 de ţări a relevat faptul că australienii au cele mai mari şanse să comită unul dintre cele şapte păcate capitale. Astfel, australienii ocupă primul loc când vine vorba de invidie şi al treilea loc la poftă trupească sau aviditate.
Autorii studiului au folosit un algoritm bazat pe acordarea de puncte pentru a determina ţara în care se comit cel mai des cele şapte păcate capitale: mândria, invidia, lăcomia, pofta trupească, mânia, aviditatea şi lenea.
Au calculat, spre exemplu, care sunt cei mai leneşi oameni bazându-se pe numărul de zile libere luate de angajaţi într-o anumită ţară. Dacă una dintre ţări era prima la una dintre categorii, primea 10 puncte, a doua – 9 puncte şi aşa mai departe.
Dacă australienii au fost catalogaţi lideri în acest clasament, americanii, canadienii, finlandezii şi spaniolii s-au plasat pe locurile următoare în această ierarhie.
Pe categorii, sud-coreenii sunt lideri la „pofte trupeşti”, americanii sunt cei mai avizi, mexicanii sunt cei mai lacomi, islandezii sunt cei mai leneşi şi cei mai mândri, sud-africanii sunt cei mai mânioşi iar australienii cei mai invidioşi.
www.libertatea.ro