Un cunoscut politic din Suedia considera islamul drept cea mai importanta amenintare pentru tara sa

0
969
Un cunoscut politic din Suedia consideră islamul drept cea mai importantă ameninţare pentru ţara sa
Liderul democraţilor din Suedia, Djimmi Akesson, declară că islamul prezintă pentru ţara sa cea mai importantă ameninţare de la cel de al doilea război mondial încoace, informează Interfax, citat de Pravosalvie.ru.
După afirmaţiile acestuia, în Suedia persistă cel mai mare număr de violuri din întreaga Europă, majoritatea violatorilor constituindu-o musulmanii! Akesson consideră că musulmanii au înfiinţat în ţara sa 10 celuli ale grupărilor radicale, care se pregătesc pentru acte teroriste!
„Astăzi, în Suedia multiculturală, elita care conduce este cu totul oarbă şi nu vede pericolul din partea islamiştilor. Ca un democrat suedez, consider islamul drept cea mai mare ameninţare pentru noi din timpul celui de al doilea război mondial şi promit să utilizez toate forţele mele pentru schimbarea actualului curs în timpul alegerilor din anul viitor”, a declarat liderul democraţilor suedezi.
Aceste declaraţii ale democraţilor au fost dur criticate de aripa stângă, iar profesorul Ian Harpe, care predă islamul în universitatea din Lunde, a caracterizat cuvintele politicianului drept: „propagandă nazistă” şi antisemitizm.
Conform unui studiu recent, 83% dintre alegători, consideră Partidul Democrat „rasisit”, totuşi, 40% doresc ca partidele de bază din ţară să colaboreze cu democraţii!
Totuşi, poate au dreptate, în ceea ce priveşte islamul, dacă judecăm după informaţia de mai sus?