VIP-urile sunt aşteptate la un Bal de Caritate. Banii adunaţi vor reveni persoanelor care suferă de cancer

0
667
VIP-urile sunt aşteptate la un Bal de Caritate. Banii adunaţi vor reveni persoanelor care suferă de cancer
50 de Euro de persoană, atât va costa intrarea la Balul de Caritate „Angelus”, ce va avea loc la data de 10 octombrie cu prilejul Zilei Internaţionale a Îngrijirilor Paliative. Fondurile colectate în timpul balului vor fi direcţionate către Hospice „Angelus”, pentru a asigura continuitatea serviciilor gratuite de îngrijiri paliative pentru persoanele cu cancer în stadiu avansat şi terminal.
Cu ocazia Zilei Internaţionale a Îngrijirilor Paliative, la data de opt octombrie va avea loc un Concert de Caritate „Angelus”, în incinta Filarmonicii Naţionale, iar intrarea va fi liberă. La eveniment vor concerta interpreţi ca Mihai Munteanu, Constantin Moscovici, etc.
Al doilea eveniment, reprezintă Balul de Caritate „Angelus”. În cadrul balului va fi organizată o cină de gală, o licitaţie cu scopuri de colectare de fonduri, şi un mini-concert dedicat evenimentului. Pentru licitaţie vor fi expuse loturi oferite de către persoane celebre din Moldova, şi unele loturi ale companiilor comerciale doritoare sa le expună. Toate fondurile colectate în urma licitaţiei vor fi donate Fundaţiei „Angelus Moldova” pentru asigurarea continuităţii serviciilor gratuite de îngrijiri paliative. Un recital de muzică va fi oferit de către Eugen Doga şi Marian Stîrcea.
La Bal este aşteptată şi Prinţesa Marina Sturdza. Aceasta din urmă a crescut în Canada, primind educaţia Lumii Noi, dar s-a întors în România. A lucrat pentru UNICEF, Guvernul Canadei, a lucrat împreună cu Oscar de la Renta şi a semnat articole în International Herald Tribune, The Globe and Mail, The Business Review.
UNIMEDIA precizează că Fundaţia Filantropică Medico – Sociala „Angelus Moldova” este o organizaţie non-guvernamentală, apolitică şi non-profit, creată în iulie 2000.