Dat afara din biserica pentru ca vrea sa fie femeie

0
769
Dat afară din biserică pentru că vrea să fie femeie
Cântăreţul la orgă dintr-o biserică a fost concediat după ce a anunţat că vrea să urmeze o operaţie de schimbare de sex. Marco Della Gatta, tată a doi copii, a fost dat afară din slujba sa de la Catedrala Lecce, din sudul Italiei, după ce şi-a ascuns pornirile transsexuale timp de 18 ani.
Preotul Francesco Leone i-a spus să plece după ce Marco, căsătorit fiind, a mărturisit că are porniri diavoleşti: vrea să trăiască precum o femeie şi că plănuieşte să urmeze mai multe operaţii de schimbare de sex.
„De mic am simţit că vreau să aparţin lumii feminine. M-am opus acestei porniri şi chiar m-am căsătorit. Am o soţie şi doi copii, de 15 şi 18 ani, care mă iubesc. Dar tot nu am reuşit să trec peste pornirile mele naturale şi am început să schimb modul în care trăiesc”, a spus Marco, care vrea să fie cunoscut sub noul nume: Luana.
Concretizăm că nu doar în Biserica Romano-Catolică ci şi în cea Ortodoxă, cât şi în toată lumea creştină, această chestiune se consideră un păcat de moarte şi o îndepărtare vădită de voia lui Dumnezeu! Plata păcatului este moartea!
www.libertatea.ro