Însarcinata cu 12 copii

0
810
Însărcinată cu 12 copii
Ediţia electornică a cotidianului britanic The Sun anunţă că o profesoară din Gafsa, Tunisia, este însărcinată şi urmează să dea naştere la şase băieţi şi şase fete. Pentru a putea rămâne gravidă, viitoarea mămică a urmat un tratament de fertilizare la o clinică de specialitate.
Numele viitoarei eroine şi data la care urmează să aibă loc naşterea nu au fost date publicităţii, dar medicii care o supraveghează în permanenţă spun că aceasta abia aşteaptă să işi strângă în braţe cei 12 copii şi că starea sănătăţii ei este foarte bună.
Soţul femeii, Marwan, a declarat presei locale că este încântat de faptul că va deveni tătic. „La început am crezut că soţia va da naştere la gemeni, dar doctorii au descoperit pe parcurs că este vorba de mult mai mulţi bebeluşi. Bucuria noastră a crescut direct proporţional cu numărul acestora”, a spus Marwan. Acesta a mai declarat că iniţial au vrut ca naşterea să fie naturală, însa medicii specialişti au concluzionat că acest lucru nu poate fi posibil.
Nadya Suleman, octo-mamaMinisterul Sănătăţii din Tunisia a declarat că familia va primi ajutorare pentru a putea aduce pe lume cele 12 suflete fără ca acestea să ducă lipsă de ceva.
Recordul actual este de opt copii
În luna anuarie a acestui an, Nadya Suleman din California, SUA, a şocat lumea prin naşterea a 8 copii perfect sănătoşi.
În luna Mai, Nuala Conway a dat naştere la patru fete şi doi băieţi. Una din fetite a murit la scurt timp.
www.libertatea.ro