Barbatii barfesc mai mult decat femeile!

0
1024

Bărbaţii bârfesc mai mult decât femeile!

Un studiu realizat de compania britanică One Poll a relevat faptul că bărbaţii bârfesc într-adevăr mai mult decăt femeile. Se pare că aceştia petrec în medie 76 de minute pe zi pentru a bârfi cu colegii de muncă, faţă de numai 52 de minute cât acordă femeile discuţiilor.

Locul preferat „de bârfit” pentru bărbaţi este biroul, în timp ce femeile preferă propria casă pentru a se confesa prietenelor. Pentru 31 % dintre bărbaţi o bârfă bună cu partenerul de viaţă e mult mai apreciată decât orice.
„În general, toată lumea crede că femeile sunt cele cărora le place să răspândească zvonuri în toate părţile şi să-şi vorbească prietenele pe la spate.Ei bine, acest studiu demonstrează tocmai contrariul. Bărbaţilor le place puţin scandal, iar dacă ziua la locul de muncă s-ar încheia fără o bârfă picantă, ar fi o zi pierdută pentru ei”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei One Poll.
În timp ce femeilor le place să vorbească despre politică, telenovele şi vedete, bărbaţii preferă să discute despre sport, sex şi posibilele relaţii dintre colegele de muncă şi şef.

www.libertatea.ro