A avortat la 18 saptamani dupa ce si-a sarutat nepoata infectata cu gripa porcina

0
1091
A avortat la 18 săptămâni după ce şi-a sărutat nepoata infectată cu gripă porcină
Teama că şi-ar putea pune în pericol întreaga familie a determinat-o pe englezoaica Jill Demirel să recurgă la un gest extrem.
Jill a luat hotărârea întreruperii sarcinii în a 18-a săptămână, după ce şi-a sărutat o nepoată de 4 ani, care în ziua următoare a fost diagnosticată cu gripă porcină. Deşi doctorul i-a dat asigurări că, atât ea şi fetiţa din pantece vor fi bine, cât şi cei doi fii ai săi, femeia de 32 de ani a fost convinsă că se va îmbolnăvi şi va muri. Decât să îşi pună în pericol întreaga familie, ea a decis să facă o întrerupere de sarcină, deşi nu prezenta semne ale bolii.
În urmă cu două săptămâni, Jill, sprijinită de soţul său, Hus, a făcut avort. „A fost cea mai grea decizie din viaţa mea, dar mi s-a părut a fi singura opţiune. Eram îngrozită de ce ar putea să ne facă virusul. Am încercat să mă conving că totul va fi bine, dar instinctul îmi spunea că mă voi îmbolnăvi şi voi muri.”
Întru totul contrar acestei decizii, Sfânta Scriptură afirmă foarte clar: ”Nu există dragoste mai mare decât ați pune viața pentru aproapele tău”. Această femeie elementar, nu a avut dragoste față de propriul copil. Păcat…
www.libertatea.ro