Moldovenii sunt de trei ori mai fericiti ca americanii

0
711
Moldovenii sunt de trei ori mai fericiţi ca americanii

Republica Moldova se situeaza pe locul 32. Pe când Statele Unite ale Americii se află abia pe locul 114. Astfel arată o ancheta realizata de o asociaţie ecologistă britanică, informeaza hotnews.ro. Costa Rica este cea mai fericită ţară de pe planetă, în armonie puternică cu mediul înconjurător, iar Zimbabwe ocupa ultimul loc.
The New Economics Foundation a prelucrat date din 143 de ţări ale lumii privind nivelul de satisfacţie al locuitorilor, dar şi speranţa de viaţă şi politicile privind mediul înconjurător.
Dupa această formula, Costa Rica este cea mai fericita şi mai „verde” ţară din lume, iar peste 85% din locuitorii costaricani se declară fericiţi şi satisfăcuţi de existenţa lor.
Romania ocupă locul 70, Republica Moldova se situeaza pe locul 32, iar Statele Unite ale Americii se afla abia pe locul 114 al listei.

P.S Dintre europeni, reiese că cetăţenii noştri sunt cei mai fericiţi! Să fie aceasta un semn al credinţei în Dumnezeu, un semn al faptului că a crede înseamnă a fi fericit? Cred că da!

UNIMEDIA, cu referinţă la hotnews.ro