Pastor baptist mort şi trei răniţi într-o biserică din Cicago

0
797
Păstor baptist mort şi trei răniţi într-o biserică din Cicago
Un ins înarmat cu un pistol a tras duminică în timpul slujbei ţinută într-o Biserică din Illinois, asupra pastorului, ucigându-l, înainte de a ataca şi de a răni cu un cuţit, alte două persoane care încercaseră să îl imobilizeze, au declarat surse din poliţie, duminică.
„Parohienii l-au imobilizat şi l-au ţinut la pământ”, a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei din Illinois, Ralph Timmins. „Două persoane au fost şi ele rănite de cuţit în timpul luptei încât a fost nevoie să fie şi ele transportate şi preluate în ingrijire la spital”. Media locală raportase un bilanţ de şase răniţi, într-o primă declaraţie.
Omul, care nu a fost identificat de poliţie, este şi el însuşi în spital în stare gravă, după rănile de cuţit, din timpul conflictului. Acesta a intrat la 8:15 pe primul rând în Biserica Baptistă Maryville (Illinois) şi l-a împuşcat pe Rev. Fred Winters în piept, în timp ce participa la o slujbă împreună cu aproximativ 150 de persoane, în această duminică. „Sunt în stare de şoc”, a spus un membru al bisericii Lindsay Osborne, cu vârstă de 18 ani, ziarului St Louis Post Dispatch, atunci când a ieşit, cu un aer buimac, din spital. „Ne-am adunat în parcare pentru a ne ruga pentru el (pastorul), dar ei ne-a spus că ne-a părăsit”, a spus mama sa, Carol Covinsky, 52 de ani. Ambii martori au declarat către St Louis Post Dispatch că ei nu-l cunoşteau pe atacator.
www.lacasuriortodoxe.com

южная африка сафари