Dumnezeu este. Nu vă neliniştiţi şi bucuraţi-vă de viaţă

0
1132
Dumnezeu este. Nu vă neliniştiţi şi bucuraţivă de viaţă.

În cel mai scurt timp pe străzile din London vor apărea 25 de autobuse care vor purta pe sine acest slogan, alături de cupolele Mănăstirii Sf. Serghie din Zagorsc. Acestea nici de cum nu au intenţia de a promova cultura rusă sau ortodoxia pe teritoriul Marii Britanii. Ele vin ca răspuns la cele peste 20 de autobuse puse pe străzile oraşului de către o organizaţie ateistă ce aveau pe sine sloganul: „Posibil că Dumnezeu nu există. Nu vă neliniştiţi şi bucuraţi-vă de viaţă”.
Cele 25 de autobuse, marcate în spirit ortodox vor fi puse pe străzile oraşului de Telecompania ruso-britanică „Ora Rusă”.
Această acţiune va purta o conotaţie nu doar rusă ci universală. Cine poate afirma că credinţa în Dumnezeu nu permite oamenilor să se bucure de viaţă şi să trăiască liniştit? Ba mai mult ca atât, un copil este liniştit doar atunci când părinţii sunt alături. Aşa şi fiecare creştin, simţindu-L alături pe Dumnezeu se poate bucura la sigur de viaţă. În această perioadă, când întreaga lume trece prin criza mondială ce afectează toate domeniile vieţii umane, este absolut necesar ca oamenii să fie cât mai optimişti şi plini de speranţă, afirmă Dl. Alexandru Corobco, Directorul Telecompaniei „Ora Rusă”.

news.pravmir.ru

car cover jaguar xk8благотворительная деятельностькраска по металлу цена