Duhovnicul mănăstirii din regiunea Cernăuţului a mai înfiat 35 copii

0
1242
Duhovnicul mănăstirii din regiunea Cernăuţului a mai înfiat 35 copii
Duhovnicul mănăstirii „Înălţarea Domnului” Prot. Mihail Jar a înfiat 35 copii bolnavi, fără părinţi, din diferite regiuni ale Ucrainei. Pentru asigurarea acestora cu medicamente, în condiţiile mănăstirii, Ministerul Sănătăţii a deschis o secţie pentru copii a spitalului pentru profilactica de boli infecţioase în regiunea Cernăuţului, anunţă serviciul de presă a Ministerului. Medicii au efectuat cursuri speciale cu fraţii mănăstirii, pentru ca aceştia să fie pregătiţi de a efectua corect primul ajutor medical copiilor bolnavi. De asemenea a fost asigurat centrul cu medicamentele necesare pentru 4 luni înainte.
Pe lângă mănăstire, în satul Molniţa, regiunea Cernăuţului, deja de câţiva ani există casa de copii de tip familial, care este îngrijită de părintele Mihail şi fraţii mănăstirii. Părintele având trei copii ai săi a mai înfiat mai mult de 150 de copii. Cu ajutorul fraţilor din mănăstire, el a construit un orfelinat cu interior contemporan, mobilă, acvariu, multe jucării, ce sunt aduse de către creştinii adevăraţi, care au rămas frapaţi de dragostea părintelui faţă de aceşti copii. După cuvintele părintelui, care singur a crescut fără părinţi, aceşti copilaşi au intrat în inima lui. Aici pot fi găsiţi o mare mulţime de copii, care au fost abandonaţi din pricina deficienţelor mentale, boli cardiace, cu sindromul Daun, boli infecţioase, etc. Necătând, la aceste momente, copii trăiesc ca o familie mare, astfel venindu-le mult mai uşor să se încadreze în societate. Preşedintele Ucrainei, Victor Iuşcenco, recunoscând meritele deosebite ale acestui preot ia conferit ordinul „Eroul Ucrainei”.
www.blagovest-info.ru
P.S. Din experienţă proprie pot vorbi despre dragostea deosebită a părintelui faţă de toţi creştinii ortodcşi care calcă în mănăstirea sa! Dumnezeu să-l ajute şi mai departe să aibă aceiaşi dragoste, nu pentru lauda lumii, spre slava lui Dumnezeu!

britax convertible car seat canopyмедицинская справка от врача в свободной формеteam