Birou de consiliere anti avort

0
1071
Birou de consiliere anti avort

Singurul Birou de consiliere antiavort acreditat pentru a funcţiona în spitalele judeţene se află la Alba Iulia, gravidele primind îndrumare de la specialişti care au urmat un masterat în consiliere.
Consilierul pe asistenţă socială din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, preotul Nicolae Ignat, a declarat că şase femei au renunţat în acest an să mai facă avort, după ce au primit consiliere psihică, fizică şi religioasă la acest Birou.
De consiliere beneficiază toate gravidele care se prezintă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba pentru a recurge la avort. Preotul Nicolae Ignat spune că doar o singură femeie din cele consiliate a revenit pentru a face şi un al doilea avort.
În Alba Iulia mai există un centru de acest gen, înfiinţat de o organizaţie neguvernamentală în urmă cu cinci ani, unde se oferă şi consiliere după avort.
/Rompres/
La acelaşi subiect vă propunem:
„Cu Hristos la bine şi la greu” – program catehetic desfăşurat în spitalele din Arhiepiscopia Timişoarei
„Cu Hristos la bine şi la greu” este titlul programului catehetic desfăşurat începând din, 13 februarie 2009, în spitalele din Arhiepiscopia Timişoarei. Acţiunea a fost lansată la Spitalul Judeţen de Urgenţă Timişoara. Bolnavii internaţi aici au primit câte un exemplar din volumul ”Urmarea lui Hristos” al lui Toma de Kempis. Acţiunea va continua la spitalele din oraş şi din judeţ în săptămânile următoare. Programul este dedicat anului jubiliar al Sfântului Vasile cel Mare, întemeietorul primelor spitale şi centre de asistenţă socială.

TRINITAS TV

 

Preservatifsчехол Kiaсправка в бассейн форма 1